Startsidan      Norea tipsar      Dagens outfit      Gott och blandat

GRÖNAN
2011-05-20 / 23:18:48 / Startsidan

Kom nyss hem från en underbar dag på grönan med coolingarna Rebecca, Hanna, Astrid, Jacqueline, Nathalie, Frida, Hugo och Micke. Haha, fränaste gänget asså! Vi hade så himla kul och den sista timmen körde vi bara Radiobilarna och bestämde oss för att alla skulle gå på bil nr 19. Haha, tänk 9 små fula ungar runt dig hela tiden. Vissa garvade, vissa blev irreterade och vissa både och. Haha, jag har garvat hela dagen!
Och igår hade vi ju våran lyckade tjejkväll med alla tjejer i klassen! Gud vad bra det blev, allvarligt tror jag att vi kom mycket närmare varandra och lärde känna varandra bättre. Eftersom det bara var vi tjejer så var man ju bara sig själv.
Det började med att alla träffades hemma hos Becka sen åkte vi och storhandla.
Vi köpte lite till tackosen och "lite" snacks till kvällen. Haha, det blev på 600 kr typ! ;)
Sen åkte vi hem och fixade mat, dukade och satte oss där ute och åt. Efter det fixade vi sängarna och allt, tog på oss pyamas och la oss ner och bara pratade i flera timmar. Vi kanske somnade vid halv 3 eller något så det blev inte så jätte-jätte-sent. Med tanke på att vi började äta vid nio. Gud, vad kul vi har haft men det SÖG att Ebba inte var där. Då skulle det nog vara dubbelt så roligare (A)
(lägger upp egna bilder snart)


0 Kommentarer



« Vad heter du? Kom ihåg mig?

« E-POST (kan bara ses av mig)

« Har du en blogg, skriv den gärna här.

Skriv din åsikt här!

Regler
Inget spam (tas bort direkt)
Inga elaka saker, att kränka någon är en brottslig handling. Skriv något snällt istället ;)