Startsidan      Norea tipsar      Dagens outfit      Gott och blandat

GIRLSNIGHT
2011-10-31 / 21:07:51 / Startsidan

Nu är Nina, Emma och Ella här o vi ska ha en riktigt girlsnight! Omg, vi ska lyssna på girls just wanna have fun och ha kuddkrig o berätta våra hemlisar för varandra. Sen kanske vi ska kolla på bratz the movie fast vi vet inte riktigt, stallkompisar går ju ikväll och vi vill verkligen veta hur det går med David och Maria på diskot om inte tala på om den där elaka tjejen får bli Sixtens ägare!
Aja, nu ska vi ha lite kuddkrig.
Men jag säger bara, GUD VAD DU KOMMER MISSA CORNELIA SAHLIN!

PRAKTIKSERA
2011-10-31 / 12:46:05 / Startsidan

Läste precis om några som fick praktiksera oss olika kändisare och då kom jag på att det kanske går att praktiksera hos veronica maggio. Inte för att jag tror på det så mycket men ändå! Så nu har jag skickat iväg mejl till hennes manager sen får jag väl hålla tummarna! Vore som en dröm om jag faktiskt fick men jag har massor av B-planer om det inte skulle gå så det är ju inte direkt så att jag går sönder men ändå :)


INGEN KOMMER UNDAN, INTE ENS I SVERIGE
2011-10-31 / 00:24:13 / Startsidan

Åh, idag har jag verkligen inte haft något liv. Har inte bloggat så här mycket på länge. Egentligen kanske jag borde gjort något vettigt som typ gå ut o springa som jag velat göra i eveigheter nu men jag har så jäkla ont i halsen och är småförskyld så det känns inte så jättesmart. Aja, ligger just nu nerbäddad i sängen och lyssnar på The kooks. Åå, de är så bra så jag dör! Men nu ska jag sova och om jag har fattat rätt så kanske det blir att åka in till heron imorgon med Ella förmodligen ska i väl på bio men jag har ingen aning D:


SVAR
2011-10-31 / 00:05:19 / Startsidan



Tid
lollo om HÖSTMYS:
jag DÖR vad fina skor du har, vart har du köpt dom?! :) <3


Svar: Nämen, tack! Jag är ganska säker på att dem är köpta på skopunkten :)<3

DAGENS
2011-10-30 / 20:26:02 / Dagens outfit

Tröja- Vero Moda
Byxor- Gina tricot

Dagens otroligt roliga outfit. Aja, jag har bara lagt i min säng och segat hela dan iallafall!


MODEKUNGEN-HÖST
2011-10-30 / 18:43:59 / Norea tipsar


INGEN KOMMER LÄSA MEN ÄNDÅ!
2011-10-30 / 18:34:52 / Startsidan

Ibland undrar jag vad livet egentligen går ut på. Kommer jag någonsin vara 100% lycklig och nöjd? Det kommer ju alltid finnas något fel, något som skaver. Allt känns så meningslöst. Jag kämpar varje dag med skolan. Varför? Jo för att komma in på ett bra gymnasium och sedan få ett bra jobb med bra lön och få komma in på ett bra unerversitet för att sedan få ett ordentligt jobb. Tar det slut där sen eller? Kan jag vara lycklig och avslappnad? Nej, för jag måste ju fortsätta kämpa för att ha kvar jobbet och kanske bli befodrad. Den ända gången man kan leva lycklig är ju när man är pensinoer. Men hur kul är det att leva då egentligen? Med dålig syn och urusel hörsel.

Jag har nog aldrig varit helt problemlös. Det kommer jag nog aldrig bli heller. Men jag kan ju vara lycklig. Men lyckan räcker inte mer än en vecka och då är det väldigt sällan man hinner vara så lycklig innan man råkar tappa något i golvet igen.

Varför bryr man sig egentligen om allt? Utseende, uppmärksamhet o killar o sånt. För det gör man ju. Det gör ju faktiskt alla och om man säger att man inte gör det då är man bara feg. För vem vill inte synas? Vem vill inte bli hörd och sedd? Även fast alla inte gör det så vill dem ju det egentligen. Det är inte så att jag skär mig för att få uppmärksamhet eller liknande. Jag tar nog egentligen inte så mycket uppmärksamhet i klassrummet eller när killar är med som jag inte känner så bra är med över huvud taget. För det är ju killarna som gör en osäker. Fast det beror ju på vem det är också. Men iallafall hemma vill jag synas hela tiden även i teatergruppen och med mina nära vänner. Då älskar jag när folk skrattar åt mina skämt och gör mig extra märkvärdig bara för att få folk att se mig. Men i klassrummet blir jag en annan person. Jag blir tillbakadragen och osäker. Men jag tror och jag vet att jag inte är den ända tjejen som känner så. Samhället har skapat att tjejer ska vara på ett visst sätt och killar på ett annat. Det är mer okej för killarna att prata rätt ut i klassrummet än vad det är för tjejerna. Men det är inget jag tänker på dagligen. Jag behöver inte alltid synas. Det är okej att ge andra uppmärksamhet också. Men det skulle vara roligt om alla fick reda på vem jag var utanför klassrummet.

Ibland försöker jag att passa in. När jag började i en ny skola var det helt annorlunda en det var i min gamla. Det var inte längre coolt med det jag alltid trott varit coolt. Vad man skulle lyssna på för musik vad helt annat än vad jag nynnade på. Ett tag försökte jag passa in. Oj, vad jag försökte. Men samtidigt hade jag vänner i gamla skolan så det var ju mitt uppdrag att hitta någon balans så jag skulle passa in lika bra på båda ställerna. Jag tror att det var min musik som jag tycker om påriktigt som kanske gav mig de kläderna jag föredrar nu. Jag köper det som jag tycker i snyggt. Men nu ska jag inte säga att jag skiter i vad andra tycker för det gör jag verkligen inte. Jag bryr mig så jäkla mycket. Vilket egentligen är töntigt eftersom att INGEN BRYR SIG. Det är bara jag som bryr mig. Så jag kan ju lika gärna sluta försöka.

Det värsta är känslan av att man inte har någon. För vem vet jag 100% att jag alltid kan lita på? När man är tjej så finns det så jäkla mycket skitsnack och skitbråk. Ibland känner man sig så ensam. Man blir arg över att vänner och familj inte fattar. Då får man känslan av att ingen bryr sig. När de inte ser när jag håller på att gå sönder. Kanske är de för att de inte orkar. Att de inte orkar ta emot någon annans problem. Kanske blir det för tungt då. För egentligen har jag det så jäkla bra om man gemför med andra och egentligen ska jag inte skriva det här inlägget utan skratta över mitt lyckliga liv. Men jag tror de flesta letar efter sprickor och svagheter med sig själv och runt omkring säg bara för att kunna ligga och gråta o tycka synd om sig själv. Som när du går och ser dig i spegeln det är ju inte så att du ser hur vackra dina ögon är innan du ser den stora fula finnen i pannan.
Och som när du läser tiningen. Då letar ju alla efter de hemskaste nyheterna att läsa. Man vill ju hellre läsa "En 40-årig man dödade sin familj" än "En 14-årig man älskar sin familj och livet". Vi tar upp alla brister och låter aldrig det posetiva komma fram. Så det är svårt för mig att ligga och skratta åt livet när jag blivit lite sviken av en vän.

SAKNAR MIN FLICKA
2011-10-30 / 17:16:58 / Startsidan

Saknar dig min fina korv!
Men det är inte långt tills tisdag!♥

MIN MOR HAR BLIVIT TANT
2011-10-30 / 16:04:55 / Startsidan

påriktigt nu!
Hon står och gör en gryta nu och sen står hon o säger "Åh, vad härligt men en mustig höstgryta" tusen gånger om och inte nog med det så har hon börjat baka hela tiden. Typ äppelpaj och sånt varje dag. Tänk om tantigheten smittar av sig! D:

SER NI NÅGON LIKHET?
2011-10-30 / 15:27:20 / Startsidan

Släkten och vänner har alltid sagt att jag är väldigt lik henne men jag har inte hållt med alls.
Jag tyckte att den enda likheten som fanns var att vi hade stora näsor båda två men när jag såg denna bild på mig blev jag faktiskt lite rädd D: Nu har jag ju inte den bästa bilden på veronica men jaja. Jag menar inte att vi är på pricken lika men ni måste väl se någon likhet. Fy, det känns som om jag håller på o härma henne. Men så är det absolutly notpot!

ALL STAR
2011-10-30 / 14:49:35 / Startsidan


KÄNN INGEN SORG FÖR MIG GÖTEBORG
2011-10-30 / 14:42:52 / Dagens låt


MAT<3
2011-10-30 / 14:38:03 / Startsidan

Åh, mitt liv består av mat!
Folk kan tro att min månadspeng rökar pågrund av kläder men faktiskt är det för att jag äter ute gämt och fikar hela tin. Icke bra! En dag kommer jag bli tjock!



HÖSTMYS
2011-10-30 / 14:26:41 / Norea tipsar


I BELIVE I CAN FLY
2011-10-30 / 14:20:05 / Startsidan



GÄNGET
2011-10-30 / 02:42:54 / Startsidan

Nu är gänget här och myser. Vi har pratat om allt mellan himmel och jord.
Aaa, men nu ska vi mysa vidare..
en fin bild från sexan.

TO THE TEATER
2011-10-29 / 11:40:54 / Startsidan

Nu ska jag iväg o repa på teatern :)
Tror vi ska repa väldigt länge. Min storasyster som är väldigt musikalisk (går i sångklass) ska komma och hjälpa till idag så vi får alla nummer att sitta :) Toppen!
Men nu måste jag dra min kos!


NEJ JAG SKOJJA BARA...
2011-10-29 / 00:31:17 / Startsidan




Jag är egentligen kär i denne figur. Åh, han har allt en pojke ska ha <3

JAG TROR JAG ÄR KÄR
2011-10-29 / 00:27:32 / Startsidan



NÅGOT JAG STÖR MIG PÅ
2011-10-28 / 23:17:15 / Startsidan

är särskrivning som jätte ful och super billig.
ååååååå, vad jag bara vill komma in med pekfingret och vara besservisser då.
Men det värsta är ju om det står på en affär "köp super billiga tomater".
Så går jag typ under. LÄR ER!


GULLIGA
2011-10-28 / 22:26:15 / Startsidan


Tack, vi vet.

HAAR DAMP
2011-10-28 / 17:23:02 / Startsidan

sitter med idas macbook. Och jag fattar ingeting..! Hur fan kopierar man och tydligen finns det en föräldrarspärr på det här jäkla kontot så man kommer inte in på facebook heller! Kan någon bara förklarar hur man kopierar?!

Hallå, vadå att jag har tråkigt?!

KONSERT
2011-10-26 / 22:00:46 / Startsidan

Idag har jag vart på fredrika hela dagen lång och repat :)
Sen på kvällen hade vi vår fina konsert. 8F's första egna! Okej, inte helt egna. Orkesterklassen (min klass då) och sångklassen 8E's. Men det var iallafall super! Och våran bästa klass har nu även samlat in ca 1500 till klasskassan :) Jippie! Vi var ett riktigt team och alla i klassen hade bakat fika som vi sålde ut med vår bästa charmör Amin.
Haha, kan inte haft en roligare dag (eller joo kanske men ändå) och imorgon blire sovmorgon!

JAG TROR MITT HJÄRTA ÄR KROSSAT
2011-10-25 / 19:58:16 / Startsidan

För allt jag vill är att börja på södra latin :(
Men nej, jag kommer säkert inte komma in där och dö här i branbergen. Kommer jobba på Ica tills jag dör.
Det är mitt liv. Kommer dö ensam med 70 katter i en lägenhet.
photo edited for free at www.pizap.com
plågad.

SÖDRA LATIN
2011-10-24 / 17:19:55 / Startsidan

Har egentligen inte tid att blogga men jag lyssnar inte på mig själv så jag gör det ändå.
Ska snart iväg till söder med Frida och Jacqueline där vi ska på konsert på södra latin.
Mitt drömgymnasium. Jag vill gå drama men det känns så himla svårt att komma in men man får väl hoppats.
Jag har drömmt om det sedan jag var mycket liten och snart gäller det så jag måste börja stenplugga för att komma upp i samma nivå som de. Aja, nu ska jag äta upp min macka sedan blire att bära av.
foto redigerade gratis på www.pizap.com

THE DAY
2011-10-22 / 21:55:03 / Startsidan

Började med att jag vaknade vid halv åtta tiden. Sen tog jag mig en skön dush i typ en timme D:
Haha, det kan bara bli så ibland. Efter det hade jag inget att göra så jag satte mig och spelade sims som jag inte gjort på tusen år. Men sedan blev det att dra till teatern för ett tre timmars rep.
Det var faktiskt jättekul :) Vi har kommit väldigt långt nu som tur är eftersom det bara är 4 veckor kvar till uppspel!
Jag har panik! Iallafall åkte jag, Moa och Saga hem till mamma en snabb stund först för att fixa oss sen var det middag hemma oss Gabriella med en massor av härligt folk :) Är riktigt nöjd över denna dag. Så nu ska jag somna med ett leende på läpparna för imorgon blire städa och städa och kanske om jag har tur en fika med ella :)

DÅLIG BLOGGARE
2011-10-22 / 21:48:52 / Startsidan

JA, JAG VET!

NEW SHOES
2011-10-21 / 07:13:30 / Startsidan

foto redigerade gratis på www.pizap.com
photo edited for free at www.pizap.com
Japp! Två fina bilder på mig och på mina nya finfina kängor från skopunkten! Köptes igår och jag är redan kär i deesa fina kängor!

GODMORGON
2011-10-21 / 07:10:22 / Startsidan

foto redigerade gratis på www.pizap.com
Idag skiner solen! Önskar jag att jag kunde säga. Men nej, idag är det lika kallt och mörkt som vanligt.
Skoj.

In the future
2011-10-20 / 22:01:01 / Startsidan


ROSEMARY KLÄNNING
2011-10-20 / 20:18:35 / Norea tipsar


WISH I STAYED
2011-10-20 / 19:26:21 / Dagens låt


VILL BORT
2011-10-20 / 07:16:05 / Startsidan

Jag ska lätt önska mig en resa i födelspresent. En resa med en vän. Gud vad skönt att bara åka iväg. Jag tror jag vill till paris, jag ska ändå till england typ hela nästa sommarlov (studieresa). Den bästa presenten skulle vara att mamma eller pappa väckte mig och bara -Nu ska vi till paris!
Tänk! Ni är typ helt inställda på skolan och tråkigt väder sen ska man till paris. Wonderful! Haha, kan jag vara fulare? Men nu vet ni MAMMA och PAPPA!
photo edited for free at www.pizap.com

YOU CANT PLAY BACK TIME
2011-10-19 / 22:59:47 / Startsidan

så mycket plugg, så lite data.
Haha, vad ful jag e. Men jag tänkte bara medella till er alla att jag har 100 prov hela tiden, konsert nästa vecka, massor av läxförhör och inlämningar. Så bloggen kommer läggas undan ganska mycket. Jag kan blogga när jag känner för det :) Men tack alla ni som fortsätter läsa :) Jag ska försöka blogga iallafall en gång per dag men ni fattar inte hur stressigt jag har det. Jag är så dum i huvudet som tackar ja till allting fast jag vet att jag inte har tid. Kan jag bara inte sluta vara så mesig? Jag kan ju knappast bli utbrännd när jag går i åttan D: Aja, jag får vänta på bättre tider, för det kommer det väl ändååå...?!

ÅH VAD MYSIGT VÄDER
2011-10-18 / 07:22:43 / Startsidan

eller inte.
Vill stanna i min varma säng med datorn i famnen.
Men jag ska tänka posetivt! Mamma ska i alla fall skjutsa mig till skolan :)
Fast jag är ändå sur. För vädret är piss.
foto redigerade gratis på www.pizap.com

MITT HÖSTLOV
2011-10-17 / 17:50:07 / Startsidan

snaaaaaaaaaaaaaaaaaaaart äre höstlov!
Åh, vad jag ska sova då! Jag ska sova hela dagarna och ligga helt för mig själv och kolla på gamla typiska svenska filmer eller romantiska komedier som man ligger och snyftar åt MEN sen på kvällen ska jag ut o ha kul. Åh! Jag ska äta på kinan varje dag med mina kinanbästisar! Sen ska jag gå på bio varje kväll. Japp, så rik e jag. Man kan ju alltid drömma.
Haha, nämen jag har faktiskt sparat pengar den här månaden sen får jag väl leva som en fattilapp i december tills lönen kommer. Fast den kommer ju gå till julklappar. Bajs också!

Aja, nu ska jag äta och fortsätta drömma om höstlov...
Jag i ett nötskal

NU BLIR DET SKOLAN
2011-10-17 / 07:38:23 / Startsidan

Jag tror jag vill dööö... Längtar tills helgen kommer! Då blire partaj hemma hos gabriella! ;)
photo edited for free at www.pizap.com
spelar glad, egentligen vill jag bara ligga mig i sängen igen!;)

MOBBA MIG ICKE
2011-10-16 / 22:14:06 / Startsidan

men det första jag gjorde när jag kom hem var att sova.
Jag bara la min på sängen och dog. Sov typ inte alls igår. Min madrass är sönder så jag låg i prinsip på golvet hela natten. Kul.

BILDER FRÅN GÖTET
2011-10-16 / 19:56:49 / Startsidan

Tänkte att jag skulle lägga in bilder från fotbollscupen men sen kom jag på att bilderna från när jag var i göteborg förra helgen inte är publicerade ännu. Så här kommer dem. Dock är det inte så många.. :(
Dessa bilder är från lördagen när vi var på liseberg, dagen efter på söndagen har jag inte så mycket bilder, men de kanske dyker upp så småningom! :)

KINGS
2011-10-16 / 18:56:29 / Startsidan

LookbookLookbookLookbook
LookbookLookbookLookbook
Logo

HEMMA
2011-10-16 / 18:45:10 / Startsidan

Nu kan ni sluta gråta och sörja för nu är jag hemma o kan uppdatera som vanligt!
Jag vet att ni saknat min blogg.

Nuuu åker jag..
2011-10-14 / 18:19:53 / Startsidan

Har packat klart, ätit och firrat läxorna och nu ska jag åka :)
Önska oss lycka till. Har inte gjort några tidinställda inlägg för jag har inte haft tid. Det har varit så mycket på sista tiden. Man märker verkligen att man börjat åttan nu. Men ska blogga så ofta jag kan eller orkar. Fast just nu är det massor av saker som är vikitgare än bloggen. Är ganska ledsen o sånt, känner mig helt slut. Skolan, all teater, allt bråk o alla läxor. Mitt liv står direkt inte på topp just nu. Men jag bloggar så ofta jag kan och när jag tycker det är kul. Känns som om jag har lagt ner drömmen att bli stor med bloggen iallafall fast jag har ganska bra med läsare. Det sista jag skulle villja bli kallad är blogg-norea och bli kännd genom det. Nu bloggar jag mest för att det är kul, kompisar ska få reda på vad jag gör, ni andra läsare ska ha något att läsa och för att skriva av mig och dela saker jag vill att andra ska se :)
image description

VÄSTERÅS NÄSTA DÅÅÅÅ!
2011-10-14 / 07:14:11 / Startsidan

Idag blire att åka iväg till fotbollscup över helgen. Fyfan vad skönt det ska bli att bara vara med mitt bästa lag ett tag! Jag är dock inte så värst taggad på discot. Vet inte vad jag ska ha på mig och är abslout inte på något partyhumör. Fast det kanske kommer eftersom..
Okej, jag är inte så taggad alls. Har jättemycket läxor som ska göras till på måndag också..
Aja, jag tror nog att det blir kul ändå ;)

AMERICAN
2011-10-14 / 07:05:44 / Norea tipsar


Om du var vaken skulle jag ge dig allt det där jag aldrig ger dig.
2011-10-13 / 22:49:58 / Startsidan

ibland tror man att man betyder.


Ni minns när jag sa att allt skulle krasha- nu har det hänt
2011-10-13 / 22:46:13 / Startsidan

Det är vid dessa stunder jag vill:
Ligga i en soffa med min ella och kolla på en dålig film som ingen vi kollar på utan vi ligger och snackar om livets mening.
eller
Ligga i cornelias källare mitt på natten och ta upp våra hemskaste minnen och våra hemska liv sen slutar det att vi ligger där och snyftar o tycker synda om oss själva.
eller
Sitta med Emma och bara skratta åt tråkiga saker i en evighet. Och mobba varandra.
Fan vad jag behöver er nu.


Årets klassfoto!
2011-10-13 / 07:28:25 / Startsidan

Ser ni mig? Det är jag som sitter längst till höger ;)
Hade inte tid att blogga igår föresten. Åkte till teatern direkt efter skolan och efter det blev det fotboll.
Idag blire slapp men ändå, nej. Ska först till teatern sen till mamma och hämta en recept bok sen ska jag åka o handla till maten sen blire fort hem och börja laga maten. Inte så chill kanske..

Teater
2011-10-12 / 07:44:01 / Startsidan

Nu blire skola, kom nyss på att jag hade missat att vi hade sovmorgon. Så nu är det chill! ;)
Aja, jag suger på att blogga. Men har verkligen inte någon tid. Det ända jag har tid är läxor, fotboll och teatern.
Men nu har jag lite tid och kan blogga! :) Igår hade jag min teatergrupp och det gick så jäkla bra! Tiden blec exagt! Jag drog inte ut på något moment och stressade inte. Jaa, gud vad kul det var! Jag blev ledsen när det tog slut! ;)
Idag blire att åka till teatern igen. Min teatergrupp (asså den jag inte är ledare i men går i) ska ha möte och försöka börja lite på teatern. Det är inte hundra att jag blir Julia ännu. Vi ska ju göra Romeo och Julia. Men vi får se :)
Jag håller tummarna!

NU GÅR JAG OCH LÄGGER MIG
2011-10-10 / 21:59:10 / Startsidan

Bara så att ni vet.

ELLISEN, CORNELINGEN OCH EMMISEN
2011-10-10 / 18:00:52 / Startsidan

VI MÅSTE SES SNART!
Känns som om det var ett år sen..!
Ska vi ta en fika på torsdag?

MIN VÄN GJORDE NYSS EN SAK KLART FÖR MIG
2011-10-10 / 17:13:33 / Startsidan

Moa: Tycker inte dina kompisar att det är konstigt att gå på teater.
Jag: Ja, det gör dem säkert men de tycker nog att det är lite kul också. Men alla är ju inte konstiga som går på teater
Moa: Säg någon på teatern som inte är konstig?
Jag: Jaaa, vi tex.
Moa: Jo, vi går ju på teater. Man måste ju vara konstig om man går på teater.

Då var det liksom som en lampa som tändes. Fan, jag kanske är som alla de andra på teatern.



LÄS
2011-10-10 / 16:55:59 / Startsidan

http://bajsssies.blogg.se/
Helt klart min nya favoritblogg kan inte någon göra bajsbarn.blogg.se till mig!? :(
Föresten, har ni märkt att om man söker på bajs på google bilder och trycker på denne bild kommer man till min blogg, haha! Garvade ihjäl mig när jag såg det första gången! Synd att det är bara jag som söker på bajs på google annars skulle jag ju tjäna läsare på det här alltså...

BLOGGAR LITE SNABBT
2011-10-09 / 11:29:27 / Startsidan

Går inte att blogga med iphonen, appen dampar sig! :( Men tänkte blogga lite snabbt nu! Är i göteborg, kommer hem till stockholm ikväll!

På liseberg igår...

disputationsdag
2011-10-07 / 16:58:41 / Startsidan

Hinner inte blogg just nu men kanske kan blogga med mammas iphone sen. Ska på min farbrors frus disputationsfest! Trevligt, trevligt! Fast helst vill jag vara hemma i ett mörkt tyst rum och dö!
Åh, vilket partyhumör jag har! Haha nämen, ska ta en alvedon sen får vi hoppas på det bästa!
foto redigerat gratis på www.pizap.com
Im a coool girl. And I know it.


JAG HATAR ATT JAG ÄLSKAR DIG FÖR JAG ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET ATT JAG HATAR MIG
2011-10-06 / 23:25:11 / Dagens låt


MARGIT TOP
2011-10-06 / 23:11:29 / Norea tipsar


VILL BLI FRI
2011-10-06 / 22:04:36 / Startsidan

Asså huvudvärken är som en irreterande fluga, jag håller på att dö!
Snart kommer jag dampa ut! Jag HATAR DET HÄR!

IPHONE 4S
2011-10-06 / 21:49:46 / Startsidan

Åh! Jag är sur! Ville ju ha en iphone5! Men nu ska den ju tydligen inte komma! Åh, den här kommer ju typ vara likadan som iphone4! DÅLIGT!


KVÄLLSMYS
2011-10-06 / 21:42:14 / Startsidan

Kom precis hem från ett långt möte med teatern, fan vad kul vi hade!
Nu är vi verkligen igång nu köööööööööör vi! ;)
Sitter och har lite kvällsfika med saga, mysigt mysigt!
Hemmalagad varm choklad och polarbröd, är prima!
foto redigerat gratis på www.pizap.com

HINNER INTE BLOGGA
2011-10-05 / 22:03:37 / Startsidan

måste plugga.

NI ÄR LITE LÄSKIGA
2011-10-05 / 21:21:35 / Startsidan

Har inte bloggat på en dag pga att jag mått dåligt och sen ser jag att alla mina läsare har försvunnit! :(
Fett taskigt, juh!
foto redigerat gratis på www.pizap.com

VILL INTE. JAG VILL INTE.
2011-10-03 / 22:25:26 / Startsidan

Vill inte bli bajskorv sjuk igen! Det här är inte okej! Mina vita blodkroppar är lika kassa som idoljuryn.
Känns som om jag har lite feber. Asså jag bajsar på mig om jag inte kan gå till skolan imorgon.
Aaa, så arg blir jag. Ne men nästan! Ligger här med fetaste huvudvärken, och halsont o förskylning.
Härligt. Fast nej.
Nu ska jag försöka sova, alvedonen ska ha börjat värka nu..

PLUGGA
2011-10-03 / 21:15:58 / Startsidan

Hinner inte blogga. Har stort No-prov imorgon som vår lärare förväntar sig bra av mig.
Och sen vill jag ju få bra betyg. Men måste nog plugga hela kvällen.
Har firrat musik och en stor kopp med varm chocklad så det ska nog gå bra ;)
Grejen är  bara att jag fortfarande har huvudvärk som jag haft sen lunch typ, men har tagit en alvedon och försöker bara koppla av det.
Men nu måste jag plugga!
foto redigerat gratis på www.pizap.com

MATCH
2011-10-03 / 17:58:59 / Startsidan

Nu blire match mot Al azar.
Om vi vinner kommer vi tvåa i serien så heja på oss där hemma!
foto redigerat gratis på www.pizap.com

MODERMORGON
2011-10-03 / 06:59:10 / Startsidan

Gick upp onödigt tidigt idag bara för att.
Tycker det är skönt av att bara sitta o känna att man har en massor av tid över.
Den skönaste stunden på morgonen! Morgonen är faktiskt ganska najs när man inte strässar sönder den!
foto redigerat gratis på www.pizap.com

I SAID FIRE TO THE RAIN
2011-10-02 / 23:53:08 / Startsidan

Har lagt uppe o nödpluggat lite men nu ska jag sova.
Vill bara tacka alla som läser bloggen har lagt upp på runt 50 unika hela veckan nu, tack så hemskt mycket!
Hörs imorgon fina bloggläsare!

MER BILDER FRÅN VERONICA MAGGIO
2011-10-02 / 23:31:55 / Startsidan

Som ni då kanske förstår är bilderna inte tagna av min usla mobilkamera utan har snott från en fotograf som heter Clas Bredberg.

Next stop
2011-10-02 / 13:56:52 / Startsidan

Nu blire att fara till Ikea, är inte så jättenöjd dock. De hade inte så jättemycket men det de hade var super;) aja, bloggar mer sen, ska köpa en massor av nya grejer till mitt rum nu! Kul,kul!:)

 


In the car
2011-10-02 / 11:46:33 / Startsidan

Ska åka till ett glutenfritt café nu med mamma,saga och min moster som också har gluten som jag:) ska äta mig tjock på massor av godsaker. Tänk att allt är glutenfritt!

 


VERONICA MAGGIO 23/9
2011-10-02 / 00:37:04 / Startsidan

VILL TILLBAKA, VILL TILLBAKA, VILL TILLBAKA, VILL TILLBAKA, VILL TILLBAKA, VILL TILLBAKA, VILL TILLBAKA
Vet såklart att det är sämst bildkvalite, men har iaf redigerat de lite :)
Aja, det var nog en av den bästa kvällarna i mitt liv!

DEN STÖRSTA LYCKAN ÄR ATT VETA ATT EN ANNAN MÄNNISKA BEHÖVER EN
2011-10-01 / 20:47:39 / Startsidan


INSPIRATION-MODEKUNGEN
2011-10-01 / 20:39:29 / Norea tipsar


VACKRA
2011-10-01 / 20:31:20 / Startsidan

Borde inte jag få något pris? Eftersom jag har världens finaste vänner.
Fina från utsidan och in. Älskar er!


FYFAN VAD KUL
2011-10-01 / 16:14:39 / Startsidan

Kan inte vara mer taggad på den här terminen. Teatern kommer bli succe. Alla i gruppen är beredda att gå in o ge allt nu, det kommer bli toppen! På torsdag kör vi igång! Berättar mer om teatern sen, ska försöka få tag i moa och berätta lite, hon kunde ju inte vara med :S aja, jag är TAGGAD! Vår grupp är bääääst!



VILKEN SKA JAG BESTÄLLA?
2011-10-01 / 16:09:07 / Startsidan


Test
2011-10-01 / 16:08:41 / Startsidan

Har skaffat iphone-apen på mammas mobil nu så nu kan jag blogga lite oftare, om mamma är med då såklart ;)Men ändå, sooooooooft! ;)


BLIR SJUKT BERÖRD
2011-10-01 / 01:20:24 / Startsidan

är absolut värd att lyssna på man får sjukt många tankeställare!
http://static.sr.se/Laddahem/Podradio/sommar_i_p1/2011/08/SR_sommar_i_p1_110818_9B10.mp3
det blir sjukt bra när hon börjar berätta om sin flykt från palestina när hon var 16 år, man blir så arg när man hör. Arg på mänskligheten.

WANTED
2011-10-01 / 01:18:41 / Norea tipsar